RESEPT

Take away köttbulle macka

Resepti

10 PORTIONER

1. Jätteköttbulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Blåskraft50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid17 min

2. Ingredienser

Stekt lantbröd
BBQ majones
Lagerblad Foods köttbullar 50 g (halveras)
Sallad
Tomatskivor
Cheddarost
Piklad rödlök
Lagerblad-produkten används i receptet.0109 Jätteköttbulle 50 g
Stekt, djupfryst.ca 100 st. x 50 g = 5,0 kgNötkött 31 %, griskött 30 %, potatis, lök, ÄGG, vatten, potatisfiber, salt, stabiliseringsmedel (E450), kryddor (cayenne-, svart- och vitpeppar, chili, vitlök, spiskummin, oregano, paprika, koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, fänkål, ingefära), rapsolja. Kötthalt 61 %.

Syksyn satoa!

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

liftUp img