Företaget

Lagerblad Foods - Matlagning av kockar sedan 1998

Lagerblads historia började med två kockmästares dröm på Helsingfors Torg i år 1998. Genom att vårda traditioner och respektera råvaror har vi i över 20 år tillverkat läckra rätter för hotell och restauranger med höga krav.

Från biffar till bollar och pajer, vi tillverkar alla våra produkter med kärlek av äkta, högkvalitativa råvaror. Vår produktionsanläggning representerar den senaste teknologin och säkerhetskraven, och våra recept hämtas från det bästa av den klassiska köket. Vi fryser våra produkter direkt när de är färska, vilket gör att de behåller sin höga kvalitet hela vägen från vårt kök till matgästens tallrik. Bara uppvärmning, och produkterna är redo att serveras.

Under årens lopp har den dröm som startade för ett par decennier sedan vuxit till ett mångsidigt matföretag. Idag sysselsätter vi över 40 yrkesmänniskor. Förutom våra genuina produkter är vi särskilt stolta över vår engagerade och kompetenta personal, vars engagemang är en av de viktigaste faktorerna för vår förmåga att erbjuda våra kunder enbart högsta kvalitet.

Du hittar våra produkter hos följande grossister.

Lagerblad som arbetsgivare

Genom åren har vi utvecklats till ett mångsidigt matföretag. Idag sysselsätter vi över 40 yrkesmänniskor inom restaurangbranschen, inklusive kockar, köksmästare och andra experter inom livsmedelsområdet, vars kompetenta händer skapar våra äkta högkvalitativa produkter, från färsprodukter till vegetariska och veganska produkter.

liftUp img