RESEPT

Chorizo pasta

Resepti

10 PORTIONER

1. Chorizopyörykkä

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Blåskraft50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid8 min

2.

Lagerblad Foods Chorizobulle 8 g600 g

3.

Pennepasta800 g
Krossad tomat800 g
Paserad tomat400 g
Tomatpure30 g
Lök tärnad150 g
Vitlök krossad4 kynttä
Salt
Svartpeppar
Olivolja
Parmesan flarn
Socker
Körvel till dekoration

Koka enligt anvisningarna på förpackningen tills al dente och skölj med varmt vatten.


Tomatsås:

Hetta upp olivoljan i en gryta. Tillsätt lök och vitlök. Fräs en stund och tillsätt tomatpuré. Häll krossad tomat och en nypa socker i grytan och låt koka i 10 minuter. Tillsätt chorizobullarna och låt allt sjuda sakta i 15 minuter. Dela upp pastan på tallrikar, häll den varma chorizosåsen över pastan. Avsluta med parmesanflarn och färsk körvel.


Lagerblad-produkten används i receptet.4002 Chorizopyörykkä 8 g
Stekt, djupfryst.ca 750 st. x 8 g = 6,0 kgGriskött 85 %, nötkött 14 %, köttprotein (gris), salt, kryddor (cayenne- och svartpeppar, paprika, koriander, persilja, mejram, timjan), lök, färsk vitlök), stabiliseringsmedel (E450), rapsolja. Kötthalt 99 %.

Syksyn satoa!

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

liftUp img