Koka enligt anvisningarna på förpackningen tills al dente och skölj med varmt vatten.
Tomatsås:
Hetta upp olivoljan i en gryta. Tillsätt lök och vitlök. Fräs en stund och tillsätt tomatpuré. Häll krossad tomat och en nypa socker i grytan och låt koka i 10 minuter. Tillsätt chorizobullarna och låt allt sjuda sakta i 15 minuter. Dela upp pastan på tallrikar, häll den varma chorizosåsen över pastan. Avsluta med parmesanflarn och färsk körvel.
Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.