Stekt, djupfryst.
14 st. x ca 500 g = 7,0 kg.
Fyllning [nöt- och griskött (EU) 22 %, ris, lök, kokt ägg, laktosfritt smör (grädde, salt), persilja, joderat salt, krydd-, svart- och vitpeppar], pirogdeg [vetemjöl, laktosfri surmjölk, margarin (palm- och kokosfett, rypsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c), surhetsreglerande medel (E330, E500), arom), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), vetestärkelse), äggula, rapsolja, svartpeppar.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.