Stekt, djupfryst.
14 st. x ca 500 g = 7,0 kg.
Fyllning [kål 50 %, VETEMJÖL, sirap, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt), salt, spritättika, svart- och kryddpeppar], pirogdeg (VETEMJÖL, laktosfri SURMJÖLK, margarin [vegetabilisk olja (palm, raps), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, antioxidationsmedel (E270), aromer], potatisflinga [potatis, emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E450i), surhetsreglerande medel (E330, E331iii), antioxidationsmedel (E300)], salt, jäsningsmedel (bakpulver/ E500ii, E450i)], ÄGG.
Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.