Stekt, djupfryst.
ca 80 st. x 65 g = 5,2 kg.
Nötkött 56 %, ättiksrödbeta 22 % (rödbeta, vatten, socker, ättika, salt, aromer), potatis, ÄGG, ättiksgurka 9 % [gurka, vatten, salt, socker, ättika, aromer, sötningsmedel (E954)], lök, potatisfiber, vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450), kryddor (svart- och vitpeppar, libsticka), rapsolja.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.