Stekt, djupfryst.
ca 40 st. x 130 g = 5,2 kg.
Nötkött 49 %, ättiksrödbeta 18 % (rödbeta, vatten, socker, ättika, salt, aromer), lök, skorpmjöl (VETEMJÖL, jäst), ÄGG, vatten, ättiksgurka 4 % [gurka, vatten, socker, salt, ättika, extrakt, sötningsmedel (E954)], kapris [kapris, vinegär, salt, antioxidatiosmedel (E330)], salt, stabiliseringsmedel (E450), potatisfiber, svart- och vitpeppar, rapsolja.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.